Schaatspeloton.nl - Nieuws - Goesting Events versterkt zich met Snoek en Van den Eeckhout.

Goesting Events versterkt zich met Snoek en Van den Eeckhout.

geplaatst dinsdag 10 mei 2011 om 17:06:59 op Schaatspeloton.nl

Hans van den Eeckhout

Hans van den Eeckhout

Eerste Divisieteam Goesting Events zal komend seizoen met Robin Snoek en Hans van den Eeckhout op het ijs verschijnen met twee nieuwe rijders. Na het tussentijdse vertrek van Kevin Regelink heeft ook Greg Nieuwenhuys besloten de ploeg te verlaten, dit om ruimte te maken voor jong talent. Het bestuur van Stichting Marino, waar de ploeg onder valt, moest dus op zoek naar versterking.

Robin Snoek debuteert komend seizoen in het landelijke marathonpeloton. De 18-jarige Snoek pakte afgelopen seizoen onder andere de overwinning tijdens de finalewedstrijd van het 6-Banentoernooi en werd vierde in het eindklassement van die regiocompetitie. Daarnaast maakte hij ook deel uit van het team dat de 4-uurs wedstrijd in Alkmaar wist te winnen. De 20-jarige Hans van den Eeckhout reed afgelopen seizoen voor de tweede maal in het Eerste Divisiepeloton. Met name op de Weissensee presteerde hij met een 35e plaats tijdens de Aart Koopmans Memorial goed.

Naast Snoek en Van den Eeckhout bestaat de ploeg komend seizoen uit Martijn de Groot en Michiel Maerten die vorig jaar ook in de kleuren van Goesting op het ijs stonden. Meer informatie over team Goesting Events en stichting Marino is te vinden op; www.marinoschaatsers.nl

Bekijk ook:

Robin Snoek
Hans van den Eeckhout