Schaatspeloton.nl - Nieuws - Sikkema naar Intersport Jan Bols

Sikkema naar Intersport Jan Bols

geplaatst maandag 18 april 2011 om 20:56:30 op Schaatspeloton.nl

Andrea Sikkema

Andrea Sikkema

Andrea Sikkema maakt de overstap naar de formatie van Intersport Jan Bols. Dit meldt ploegenvertegenwoordiger Theo Jurriens. De van het gestopte Van der Wiel afkomstige Sikkema vervangt bij Intersport Jan Bols Lisanne Soemanta die vertrok naar Team Huisman. De 28-jarige Sikkema was afgelopen seizoen goed voor drie podiumplekken onder andere op het Runnmeer en tijdens de KPN Marathon Cup Finale.

"Andrea is een vaste waarde in het peloton en is ieder jaar goed voor een aantal podiumplaatsen op kunstijs en natuurijs. Het is een echte bikkel en we zijn erg blij met deze versterking. Samen met Cindy Vergeer vormt ze nu een tandem die in de finale van alle wedstrijden kan meestrijden" aldus Alida Pasveer ploegleider van Intersport Jan Bols. Andrea Sikkema, afkomstig uit het Drentse Nooitgedacht geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Intersport Jan Bols-vertegenwoordiger haast zich om aan te geven dat het transfer dan ook in goed overleg met haar oude ploeg Van der Wiel afgerond.

In het seizoen 2011/2012 bestaat de ploeg van Intersport Jan Bols naast Andrea Sikkema uit Annelies Passchier, Cindy Vergeer en Aggie Walsma.

Bekijk ook:

Andrea Sikkema
Soemanta naar Team Huisman (29 maart 2011)