Schaatspeloton.nl - Nieuws - Pak je schaatsen en kom naar Zweden

Pak je schaatsen en kom naar Zweden

geplaatst maandag 21 februari 2011 om 14:17:20 op Schaatspeloton.nl

Schaatsen op natuurijs in Nederland lijkt deze winter niet meer mogelijk. Wie in februari of maart toch nog een keer op het ijs wil staan, vliegt met Scandjet voor de lastminuteprijs van 99 euro (retour) van Amsterdam rechtsreeks naar Östersund, het schaatsparadijs van Zweden.

In en om Östersund vind je bijna 90 kilometer ijs om op te schaatsen. Het Winterpark, dat op een steenworp afstand van het centrum ligt, barst van de winterse activiteiten en er is genoeg te doen en te zien, als je niet aan het schaatsen bent op de 20 kilometer lange schaatsbaan op het Storsjö (grote meer), met de Zweedse bergen op de achtergrond. Elke denkbare faciliteit voor schaatsers is hier beschikbaar, inclusief verhuur en verkoop van Zweedse schaatsen.

Andere activiteiten waarvan je in en om Östersund kunt genieten zijn skiën, langlaufen, hondensledetochten en sneeuwscooterrijden. Pak dus je schaatsen in en kom naar Östersund.

Wie deze winter nog een keer lange schaatstochten wil maken, kan nog een rechtstreekse lastminutevlucht boeken voor 27 februari en 6 maart van Amsterdam naar Åre/Östersund voor 99 euro, (retour per persoon) op www.scandjet.nl. De vlucht brengt je comfortabel én goedkoop dichtbij je wintersportbestemming in Zweden. Op www.skistar.com/are/ kun je terecht voor accommodatie.

(Dit is een ingezonden bericht door VisitSweden, een van onze sponsoren. VisitSweden promoot Zweden en via deze site speciaal de wintersportlocatie Östersund. Bezoek www.visitsweden.com voor meer informatie)