Schaatspeloton.nl - Nieuws - Filmmaker op zoek: Wie zijn deze mensen?

Filmmaker op zoek: Wie zijn deze mensen?

geplaatst maandag 15 november 2010 om 13:54:49 op Schaatspeloton.nl

Leendert Pot, regisseur van de Telefilm 'Als het kan, dan moet het', is op zoek naar natuurijsschaatsers die hij in de afgelopen 12 jaar op de film heeft vast gelegd. De NCRV zendt de film in februari uit en waarschijnlijk wordt de film januari in de bioscoop vertoond. Vanwege positieve reacties is de regisseur nu op zoek naar de mensen die een steentje hebben bijgedragen aan de film.

"De afgelopen 12 jaar filmde ik op het natuurijs talloze mensen. Dat materiaal is de basis van de film, maar van velen weet ik natuurlijk niet wie het zijn." Aldus de filmmaker in zijn oproep. "De NCRV, die hem in februari uitzendt, noemt het 'een fantastische film, een levenswerk'. Omdat diverse filmmensen vinden dat het echt een film is die in de bioscoop moet draaien, gebeurt dat waarschijnlijk begin januari, samen met een korte film van John Appel. Die waardering vooraf is erg leuk. Mede daarom wil ik graag weten wie de mensen die een steentje hebben bijgedragen aan de film."

Gevraagd wordt of jullie in onderstaande YouTube-film, of op de site geelprodukt.nl, jezelf of iemand anders herkend. Zo ja, dan hoort de filmmaker het graag.