Schaatspeloton.nl - Nieuws - Payroll Group wil door naar Top Divisie

Payroll Group wil door naar Top Divisie

geplaatst zondag 7 november 2010 om 15:30:13 op Schaatspeloton.nl

Team Payroll Group presenteert zich met van links naar rechts: ploegleider Paul van de Ven, de rijders Jasper van Tol, Gerard Nijgh, Luis Veen en Bart Hakkenberg en verzorger Marcel Kooij.

Team Payroll Group presenteert zich met van links naar rechts: ploegleider Paul van de Ven, de rijders Jasper van Tol, Gerard Nijgh, Luis Veen en Bart Hakkenberg en verzorger Marcel Kooij. (bron: Kicks foto's)

Afgelopen vrijdagavond werd op het kantoor van hoofdsponsor Payroll Group het gelijknamige Eerste Divisieteam gepresenteerd. Bij de ploegenpresentatie sprak de hoofdsponsor zijn wens uit een duurzame relatie met de marathonschaatssport aan te gaan en met de ploeg volgend jaar door te groeien naar de Top Divisie. Team Payroll Group bestaat dit seizoen uit Jasper van Tol, Bart Hakkenberg, Luis Veen en Gerard Nijgh.

Tijdens de presentatie maakte Hoofdsponsor Marco Wijling duidelijk dat deze sponsoring geen bevlieging is. "We zijn betrokken bij de marathonschaatssport en vinden het vervelend dat de schaatsers op dit moment moeite hebben het hoofd boven water te houden. We willen met deze ploeg volgend jaar naar de Top Divisie en bouwen aan een duurzame relatie met de marathonschaatssport" aldus Wijling.

Ploegleider Paul van de Ven vertelde erg blij te zijn met de steun van Payroll Group en subsponsors Kloosterboer en Spider Graphics. "We hebben voor de Eerste Divisie een zeer professionele ploeg, niet alleen de rijders zijn serieus bezig. We hebben met oud-marathontopper Marcel Kooij een eigen masseur ter beschikking". De rijders trainen twee keer per week gezamenlijk op het ijs en ook Paul van de Ven en Marcel Kooij zijn daarbij aanwezig. "Het groepsgevoel is voor ons team heel belangrijk" verteld van de Ven. "Als we op zondag gaan uitfietsen gaan zelfs de sponsoren mee, niet alleen gezellig maar zo leren we ook dat we het met zijn allen moeten doen."

Met hun Spiderman achtige pakken hopen ze het publiek voor zich te winnen. De 50 genodigden tijdens de presentatie waren in ieder geval razend enthousiast.