Schaatspeloton.nl - Nieuws - Schaatsen in het Zweedse Östersund

Schaatsen in het Zweedse Östersund

geplaatst vrijdag 5 november 2010 om 13:45:14 op Schaatspeloton.nl

(bron: VisitSweden.com)

De Zweedse schaatsbestemming Östersund, is ook komende winter weer bereikbaar met een directe vlucht. Vanaf Amsterdam vlieg je in 2,5 uur naar deze bijzondere bestemming. Schaatsliefhebbers hoeven daarom niet te blijven wachten op schaatsbaar natuurijs in Nederland, maar kunnen heel makkelijk en voordelig in Östersund komen schaatsen.

Östersund is een gezellige winterstad die ligt aan een groot meer, in een schitterende omgeving. Vanuit het centrum van deze stad stap je zo op de langste geveegde ijsbaan van heel Zweden: een ijsbaan van maar liefst 20 kilometer lang met prachtig natuurijs. IJs dat perfect is om op te schaatsen en waar de thuisblijvers jaloers op zullen zijn. Na het schaatsen is het natuurlijk tijd voor Zweedse glühwein (glögg) in één van de vele gezellige cafés. Daarnaast heb je hier de mogelijkheid om na het schaatsen in de buitenlucht te ontspannen in een met hout verwarmd heet bad, terwijl je geniet van het schitterende uitzicht op de schaatsbaan en de skipistes. Vervolgens kun je een ijsbad nemen in het grote meer om daarna weer warm te worden in de sauna. Kom dus voor een bijzondere schaatsvakantie naar Östersund, waar de eerste sneeuw al is gevallen en ontdek de meerwaarde van Zweden!

Een ticket naar Östersund boek je al vanaf 199 euro, een complete schaatsvakantie (vliegticket, transfer & accommodatie) vanaf 399 euro. Boek je reis of arrangement direct via www.scandjet.nl of kijk voor meer informatie en andere reisaanbieders op Visitsweden.com.

(Dit is een ingezonden bericht door VisitSweden, een van onze sponsoren. VisitSweden promoot Zweden en via deze site speciaal de wintersportlocatie Östersund. Bezoek www.visitsweden.com voor meer informatie)