Schaatspeloton.nl - Nieuws - Glenn Wassenbergh ploegleider Eerste Divisieploeg De Goudse

Glenn Wassenbergh ploegleider Eerste Divisieploeg De Goudse

geplaatst dinsdag 12 oktober 2010 om 10:55:24 op Schaatspeloton.nl

De Goudse Verzekeringen blijft ook in 2010/11 actief in het marathonschaatsen. De formatie zag sprinter Rick Smit vertrekken naar het opleidingsteam van Renault op het hoogste niveau. Als vervanger van Smit werd skeeleraar en langebaanschaatser Sjaak Schipper bij de ploeg gehaald. Opvallend is dat de rond het peloton als persfotograaf al jaren bekende Glenn Wassenbergh als ploegleider actief zal zijn van De Goudse.

Naast nieuwkomer Sjaak Schipper uit Medemblik, bleven Bart Mol, Gerard Haasjes en Richard Sijm De Goudse trouw. Diana Mol zal de verzorging van het team op zich nemen.

De Goudse Verzekeringen is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij die nauw samenwerkt met onafhankelijke assurantieadviseurs door heel Nederland. De verzekeringsmaatschappij uit Gouda, die ook co-sponsor is van voetbalclub Sparta Rotterdam, zal dus ook het komende seizoen verbonden zijn aan het schaatsteam. Ook Nico Poel financiƫle dienstverlening, AB Noord-Holland en Muta sport Noord-Holland maken dit jaar weer deel uit van het team, nieuwkomer op het pak bij het schaatsteam van De Goudse is Volvodealer Ton van Kuyk waarmee de sponsoring gewaarborgd is voor het nieuwe seizoen.

Bekijk ook:

Bart Mol
Gerard Haasjes
Sjaak Schipper
Richard Sijm
De Goudse verzekeringen