Schaatspeloton.nl - Nieuws - Twee nieuwe rijders voor Schaatsteamhaarlem.nl

Twee nieuwe rijders voor Schaatsteamhaarlem.nl

geplaatst woensdag 11 augustus 2010 om 08:56:48 op Schaatspeloton.nl

Schaatsteamhaarlem.nl zal ook volgend jaar deel uit maken van de Eerste Divisie. Pim Borghols en Stef Zwitser zullen evenals vorig jaar deel uitmaken van dit team. Bart van der Vlugt en Mats Stoltenborg zullen het team compleet maken. Van der Vlugt en Stoltenborg eindige afgelopen seizoen als vierde en vijfde in het gewestelijk 6-Banentoernooi en dwongen daarmee een plek af in de Eerste Divisie.

Nick Uithoven zal niet meer voor Schaatsteamhaarlem.nl rijden, hij heeft de overstap gemaakt naar de Top Divisie na een zeer sterk jaar. Thedo Vos is gestopt met schaatsen na een teleurstellend seizoen. Ook is hij afgelopen zomer jaar vader geworden, dus koos hij vanzelfsprekend voor zijn gezin.

Ook dit jaar zal Ron Kortekaas weer de ploegleider zijn van schaatsteamhaarlem.nl. Het doel van het team is om aanvallend te rijden en proberen om voor de podiumplaatsen te gaan.

Schaatsteamhaarlem.nl wordt komend seizoen ondersteunde door de volgende sponsoren: AA sloopwerken, Langhout Beton, Krassport Haarlem, Graphi Color, Kia motors, aannemingsbedrijf Kortekaas en nog verschillende kleine sponsoren.