Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ook platform voor Eerste Divisierijders

Ook platform voor Eerste Divisierijders

geplaatst maandag 22 maart 2010 om 13:00:00 op Schaatspeloton.nl

Nadat enkele weken geleden de Masters aangaven een platform op te gaan richten om hun belangen te verdedigen doen de Eerste Divisierijders nu hetzelfde. Omdat er veel onvrede was onder de Eerste Divisierijders is er sinds het einde van het schaatsseizoen 2008/2009 een aantal keren overleg geweest tussen enkele ploegleiders, rijders en KNSB sectie bestuur marathon. Dit overleg wordt nu geformaliseerd en daarvoor zoekt men contact met ploegleiders en rijders.

Doel van de overleggen was om de bestaande onvrede bij de rijders van de Eerste Divisie kenbaar te maken alsmede om te komen tot een meer gestructureerd overleg zodat ook de belangen van de Eerste Divisierijders beter behartigd kunnen worden. In navolging hiervan is nu dus een platform voor de Eerste Divisie in het leven geroepen, die al een aantal keren met de KNSB in overleg is geweest. Afgelopen november is er een mail verzonden naar de bij het platform bekende ploegleiders en individuele rijders die niet in teamverband deelnemen aan de wedstrijden van de 1e divisie. Omdat er nogal wat e-mailadressen ontbraken verzoekt het platform hen die genoemde mail niet hebben ontvangen hun e-mailadres door te geven aan: marjo.hin@gmail.com

Voor het komende seizoen is er al een aantal keren overleg geweest en binnenkort volgt er nog een evaluatie van het afgelopen seizoen. Als er van de kant van de rijders nog goede ideeën zijn of problemen van algemene aard die besproken moeten worden, ook dan is een e-mail naar Marjo Hin de aangewezen methode om dit door te geven.

Het platform wordt momenteel gevormd door:
Mark Hobma, Schaatsteam Bolsward
Ronald Kruijer, JB Besturingstechniek
Tonny van Vliet
Marjo Hin- Spinhof, Goesting Events ( Stichting Marino)
Gè Wijnands, Groenehartsport
Harry de Wolff, Bwaste International (Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslân)

Bekijk ook:

Groep Masters wil belangenvereniging beginnen (6 maart 2010)