Schaatspeloton.nl - Nieuws - CENNED Telecom en IT nieuwe hoofdsponsor Pro Horecaploeg

CENNED Telecom en IT nieuwe hoofdsponsor Pro Horecaploeg

geplaatst maandag 21 december 2009 om 22:16:42 op Schaatspeloton.nl

De Pro Horecaploeg van Carla Zielman, Lotte van Dieren, Francisca Groen, Annemargreet Kramer en de ploegleiders Nynke Bouma-Huitema en Henk Hoekstra heeft in CENNED Telecom en IT een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De ploeg was opzoek naar een nieuwe sponsor nadat Pro Horeca failliet was gegaan. De 'nieuwe' Schaatsmarathonploeg CENNED zal dit seizoen afmaken in de vertrouwde roze-blauwe kleuren van Pro Horeca.

De kleuren van de ploeg zijn voor dit seizoen worden dus niet veranderd, wel prijkt het logo van CENNED op de pakken. Met Carla Zielman had de Pro Horeca ploeg dit seizoen al vijf zeges binnengehaald. Woensdag zal de Nederlands Kampioen op natuurijs in Biddinghuizen samen met haar ploeggenotes voor CENNED op het ijs verschijnen.

Ploegenvertegenwoordiger Herman Kramer is blij met de nieuwe sponsor maar kijkt ook al vooruit naar het volgende seizoen: "Met CENNED zijn besprekingen gaande over een vervolg na dit seizoen. Hoewel de basis van de ploeg solide was, is met dit hoofdsponsorschap weer meer perspectief ontstaan."

CENNED Telecom & IT is een succesvolle onderneming met het hoofdkantoor in Joure. CENNED is partner van SIEMENS, FUJITSU, T-Mobile, SAP, Panasonic, Shoretel, Televantage en Microsoft en levert maatwerkoplossingen op het gebied van telefonie, ICT en bedrijfssoftware voor de zakelijke markt.