Schaatspeloton.nl - Nieuws - Hoofdsponsor voor DSB Bank-Heren

Hoofdsponsor voor DSB Bank-Heren

geplaatst dinsdag 15 december 2009 om 23:14:23 op Schaatspeloton.nl

Na de Damesteams van DSB Bank en Frisia Financieringen heeft nu ook het Herenteam van de failliete bank een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Jan Maarten Heideman zal samen met zijn Stichting Hendrick Avercamp, die zich inzet voor kunst, cultuur en wetenschappelijk onderzoek rond schaatsen, morgen de nieuwe sponsor presenteren voorafgaande aan de twaalfde wedstrijd in de Marathon Cup die op FlevOnice plaats vindt.

Marathonschaatser Jan Maarten Heideman is er via zijn stichting, die is genoemd naar de bekende winterschilder Hendrick Avercamp, in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor binnen te halen voor het mannenteam van voorheen DSB. Naast Heideman maken ook Ingmar Berga, Arjan Smit, Jens Zwitser en Shane Dobbin deel uit van het schaatsteam. Ploegleider is oud-marathonschaatser Peter de Vries.

De nieuwe sponsor voor het marathonschaatsen wordt gepresenteerd op woensdag 16 december in Biddinghuizen op Flevonice, voorafgaande aan de wedstrijden die hier die middag worden gehouden om de Marathon Cup.