Schaatspeloton.nl - Nieuws - Kloosterboer.nl hoofdsponsor Schaatsteam Noord-Holland

Kloosterboer.nl hoofdsponsor Schaatsteam Noord-Holland

geplaatst woensdag 25 november 2009 om 22:54:59 op Schaatspeloton.nl

Eerste Divisieteam Schaatsteam Noord-Holland dat voorafgaande aan dit seizoen werd opgericht rond Jasper van Tol, Fabian van Altena, Bram Bruschke en Luis Veen heeft in Kloosterboer een hoofdsponsor gevonden. Het team verschijnt de rest van het seizoen als Kloosterboer.nl Schaatsteam op het ijs. Het team was dit seizoen met name met Jasper van Tol al een paar keer dicht bij een ereplaats.

Kloosterboer is een wereldwijd opererend bedrijf in op- en overslag van verschillende bevroren en gekoelde producten. Het Kloosterboer.nl Schaatsteam bestaande uit Jasper van Tol, Fabian van Altena, Bram Bruschke en Luis Veen heeft daarnaast met Payroll Group, Spider Graphics, Ikopfoto.nl en de Rijsenhoutse schaatsvrienden overeenstemming bereikt over subsponsoring.

Het bedrijf Sportship verzorgt dit jaar het management van de ploeg. Sportship is een bedrijf dat relaties tussen sporter en sponsor optimaliseert. Zodat er voor beide partijen een (sport)klimaat ontwikkeld wordt waarbij individuele doelstellingen makkelijker gehaald worden met hetzelfde budget.

Bekijk ook:

Luis Veen
Jasper van Tol
Bram Bruschke
Fabian van Altena