Schaatspeloton.nl - Nieuws - Schaatsteamhaarlem.nl ondersteunt ook nieuwe C1-rijders

Schaatsteamhaarlem.nl ondersteunt ook nieuwe C1-rijders

geplaatst zondag 4 oktober 2009 om 13:14:21 op Schaatspeloton.nl

Afgelopen zomer berichte wij al over de oprichting van de nieuwe Eerste Divisieformatie Schaatsteamhaarlem.nl, waarvoor Thedo Vos, Pim Borghols, Nick Uithoven en Stef Zwitser zullen gaan uitkomen. Na het aantrekken van verschillende sponsoren gaat deze ploeg nu deze winter ook ondersteuning bieden aan Bart van der Vlugt en Mats Stoltenborg die voor het eerst in het regionale 6-Banentoernooi in actie zullen gaan komen.

Schaatsteamhaarlem.nl bestaat uit meerdere sponsoren die hun bijdrage leveren aan dit Eerste Divisieteam. Sponsoren van dit nieuwe team zijn onder andere AA sloopwerken, Langhout Beton, Today IT, C1000 Koster Aalsmeer, Sprey Wielerhuis, Green Adventures en Jac. v.d. Mey en zn. Bv. Naast deze sponsoren heeft het team ook nog een aantal ‘vrienden van' die een kleinere bijdrage leveren aan het team.

Het Eerste Divisieteam, dat dus zal bestaan uit Thedo Vos, Pim Borghols, Nick Uithoven en Stef Zwitser, staat onder de leiding van ploegleider Ron Kortekaas en hoopt het komende seizoen voor een aantal goede klasseringen te gaan. Naast het Eerste Divisieteam zullen er dus ook twee C-rijders uitkomen voor schaatsteamhaarlem.nl. Bart van der Vlugt en Mats Stoltenborg gaan na een succesvol jaar bij de C2 de overstap maken naar de C1 competitie in Haarlem. Daarnaast zullen zij ook uit gaan komen in het gewestelijk 6-Banentoernooi. Zij hopen dit jaar goed te presteren en voorin mee te kunnen doen in beide competities.

Nieuws omtrent dit team kunt u volgen op de website: www.schaatsteamhaarlem.nl.

Bekijk ook:

Mats Stoltenborg
Bart van der Vlugt
Schaatsteam Haarlem nieuwe Eerste Divisieploeg (21 april 2009)