Schaatspeloton.nl - Nieuws - De Goudse nieuwe hoofdsponsor Dorcas Hulp

De Goudse nieuwe hoofdsponsor Dorcas Hulp

geplaatst zaterdag 3 oktober 2009 om 13:24:55 op Schaatspeloton.nl

Marathonschaatsteam Dorcas Hulp Nederland heeft een nieuwe hoofdsponsor voor aankomend seizoen gevonden. Het gaat om De Goudse Verzekeringen wat ook direct de naamgever van de ploeg zal worden. De formatie, bestaande uit Rick Smit, Bart Mol, Gerard Haasjes en Richard Sijm, heeft de verzekeringsmaatschappij uit Gouda voor twee seizoenen aan zich verbonden. De Goudse Verzekeringen zal in actie komen in de Eerste Divisie.

De Goudse Verzekeringen is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij die nauw samenwerkt met onafhankelijke assurantieadviseurs door heel Nederland. De verzekeringsmaatschappij uit Gouda, die ook co-sponsor is van voetbalclub Sparta Rotterdam, zal dus de komende twee seizoenen verbonden zijn aan het schaatsteam. Ook Nico Poel financiƫle dienstverlening en Muta sport Noord-Holland die ook het afgelopen jaar de kleding van het team verzorgde zullen de formatie ondersteunen.

Nieuwkomers in het team zijn skeeleraar Rick Smit uit Hem, en Bart Mol uit Wervershoof. Mol kwam afgelopen seizoen al uit in de Eerste Divisie, Smit maakt de overstap vanuit het skeeleren. Gerard Haasjes uit Staphorst en Richard Sijm uit Lutjebroek maken het schaatsteam compleet.

Ploegleider van Schaatsteam De Goudse Verzekeringen is Nico Knijn, Piet Smit uit Hem is de nieuwe verzorger van het team.

Bekijk ook:

Rick Smit
Bart Mol
Gerard Haasjes
Richard Sijm