Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team WIS wordt ACE Team na aantrekken hoofdsponsor

Team WIS wordt ACE Team na aantrekken hoofdsponsor

geplaatst maandag 28 september 2009 om 22:28:53 op Schaatspeloton.nl

Het deze zomer opgerichte Team WIS heeft net voor de start van het nieuwe schaatsseizoen in ACE Pharmaceuticals een hoofdsponser gevonden. Deze klein farmaceutische onderneming zal de komende twee seizoenen als naamsponsor actief zijn in het landelijke damespeloton. Het team bestaande uit Sanne Bax, Ilse Hoogland en Willemiek Kamper zal onder de naam ACE Team op het ijs verschijnen.

Naast de hoofdsponsor ACE Pharmaceuticals zijn er ook twee subsponsoren aangetrokken: Vuysters Financieringen en Selected View. Nu de sponsoring rond is gaan de dames zich volledig op hun doelstellingen storten. Voor de 22-jarige Sanne Bax en de 27-jarige Ilse Hoogland, die al ervaring op het landelijke damesniveau hebben, betekent dit zich voor in het damespeloton laten zien en punten pakken. De 24-jarige debutante Willemiek Kamper, vorig seizoen vijfde in het regionale 6-Banentoernooi, gaat zich in haar eerste jaar proberen te handhaven in het peloton.

De nieuwe hoofdsponsor, ACE Pharmaceuticals, is een kleine farmaceutische onderneming die zich op twee activiteiten concentreert: producten met medische noodzaak en het maken, verpakken en distribueren van geneesmiddelen voor klinisch onderzoek.

Bekijk ook:

Sanne Bax
Ilse Hoogland
Willemiek Kamper