Schaatspeloton.nl - Nieuws - MKBasics.nl hoofdsponsor Team De Sprinters

MKBasics.nl hoofdsponsor Team De Sprinters

geplaatst maandag 21 september 2009 om 14:14:17 op Schaatspeloton.nl

Het Friese damesteam De Sprinters heeft in MKBasics.nl uit Delft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het team van Margo van de Merwe, Jolanda Langeland, Sanne Halma en Sigrid Plender-terHaar heeft nu na een seizoen zonder hoofdsponsor te hebben gereden eindelijk een sponsor gevonden. Het team zal de naam De Sprinters achter zich laten komend seizoen gaan uitkomen onder de naam Team MKBasics.nl.

Na het aantrekken van de nieuwe sponsor hoopt de formatie zich te gaan richten op de doelstelling voor het nieuwe seizoen. Daarin richten zich op het winnen van het jongerenklassement, dat afgelopen seizoen met Margo van de Merwe werd behaald, en het behalen van enkele dagezeges. Het team verwacht tevens met vooral Jolanda Langeland voor wedstrijden op natuurijs een gevaarlijke outsider te hebben.

De nieuwe sponsor Mkbasics.nl, onderdeel van de Arbo Unie, is gespecialiseerd in het MKB. Met meer dan 100 jaar ervaring en als enige volledig onafhankelijk van o.a. verzekeraars biedt zij praktische oplossingen bij verzuim en inzetbaarheid.