Schaatspeloton.nl - Nieuws - Noord Nederland.nl wordt Daro Schaatsploeg

Noord Nederland.nl wordt Daro Schaatsploeg

geplaatst zondag 13 september 2009 om 21:52:17 op Schaatspeloton.nl

Schaatsploeg Noord Nederland.nl is er afgelopen maand in geslaagd twee belangrijke sponsoren te vinden voor het aankomende schaatsseizoen. De Remark Groep zal met hun merknaam Daro als hoofdsponsor aan het Top Divisieteam verbonden zijn. Daarnaast heeft Powerslide zich als subsponsor achter te ploeg van Roelof Koops, Wessel van Loon, Frank Posthumus, Theo Trul, Gerwin Smit en de Fransman Alexis Contin geschaard.

De Remark Groep is een groothandel die zich al 20 jaar richt op de verkoop van diverse cosmetica artikelen. Deze organisatie gaat zich dit seizoen met hun merknaam Daro als hoofdsponsor verbinden aan het team dat afgelopen seizoen nog als Schaatsploeg Noord Nederland.nl in actie kwam. De andere nieuwe sponsor voor Noord Nederland.nl is Powerslide. Powerslide is al jaren toonaangevend op de skeelermarkt. Sinds enkele jaren is het bedrijf ook actief op de schaatsmarkt. Vorig jaar werden al enkele successen behaald op Powerslide schaatsen. Powerslide wil zich meer en meer gaan richten op de schaatsmarkt. De rijders zullen, naast de kledinglijn, ook hoogwaardig schaatsmateriaal ter beschikking worden gesteld. Aldus de ploeg.

Naast de Remark Groep en Powerslide blijven Koops Autoschade, Interfarms.eu, King en Powerbar actief als subsponsor van het team dat vorig seizoen in de KNSB Cup ervaring opdeed op het hoogste niveau en komend seizoen in de DSB Bank Cup continue op het hoogste niveau actief zal zijn. Op dat niveau zullen Roelof Koops, Wessel van Loon, Frank Posthumus, Theo Trul, Gerwin Smit de Fransman Alexis Contin in actie komen voor het Daro Schaatsteam.

Het eerste doel van deze jeugdige ploeg is handhaving in de Topcompetitie. Daarnaast wil men een belangrijke rol spelen in het jongerenklassement, waarvoor Roelof Koops, Frank Posthumus en Gerwin Smit nog in aanmerking komen. Tot slot wil de ploegleiding onder leiding van ploegleider Gerrit Trul, verzorger Ruud Brouwer en ploegenvertegenwoordiger Geert Koops, enkele fraaie aansprekende resultaten behalen in de DSB Bank Cup en op natuurijs.