Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team PANalytical breidt uit naar drie dames

Team PANalytical breidt uit naar drie dames

geplaatst maandag 29 juni 2009 om 23:57:05 op Schaatspeloton.nl

Team PANalytical

Team PANalytical (bron: TeamPANalytical.nl)

De Einhovense röntgenbuizenfabriek PANalytical, die afgelopen seizoenen Karen Teuling sponsorde, zal in het seizoen 2009/2010 drie gesponsorde dames op het ijs brengen. Naast Teuling gaat het hierbij om Martine Dubling en Elsbeth Bruinsma. Beide rijdsters kwamen het afgelopen seizoen al uit op het hoogste niveau. Dubling deed dit in de kleuren Future Works, Bruinsma voor Bruinsma bestratingsbedrijf.

Hoewel het door de recessie ook voor PANalytical lastige tijden zijn, wil directeur Maarten van Andel het team voorlopig blijven sponsoren. Marathonschaatster Karen Teuling werkt bij PANalytical en wordt al 5 seizoenen door het bedrijf ondersteund om haar sport te kunnen bedrijven. Dit jaar is besloten het team uit te breiden met 2 dames. Teuling wordt komend seizoen in het typerende oranje-wit-grijze pak vergezeld door de 28-jarige Eindhovense Martine Dubling en 25-jarige Heerenveense Elsbeth Bruinsma. Beide rijdsters maakte afgelopen seizoen hun debuut op landelijk niveau.

Naast plezier hebben in het schaatsen is persoonlijke progressie de belangrijkste pijler binnen Team PANalytical. De drie dames zijn enthousiast en hebben naast de baanwedstrijden zeker veel zin in de natuurijswedstrijden. Aldus de ploeg in een persbericht. Team PANalytical wordt ook dit seizoen weer bijgestaan door ploegleider Ad de Kort, al jaren een vertrouwd gezicht langs de baan. Met het presenteren van de ploeg brengt het team ook een website in de lucht. Meer informatie over deze damesformatie is te vinden op www.teamPANalytical.nl.