Schaatspeloton.nl - Nieuws - Carla Zielman vertrekt bij Hoolwerf Heiwerken

Carla Zielman vertrekt bij Hoolwerf Heiwerken

geplaatst dinsdag 17 februari 2009 om 15:58:26 op Schaatspeloton.nl

Carla Zielman

Carla Zielman

Hoolwerf Heiwerken zal het volgend seizoen moeten doen zonder Carla Zielman. De Nederlands kampioene op natuurijs heeft te kennen gegeven de formatie van ploegleidster Neeke Smit na dit seizoen te verlaten. Dit melden de ploeg en de rijdster op hun respectievelijke websites. De 24-jarige Zielman geeft op haar site aan op zoek te zijn naar persoonlijke sponsoring.

Carla Zielman op haar website "ik heb in elk geval besloten dat het huidige jaar het laatste is dat ik voor Hoolwerf Heiwerken schaats, waar ik nu drie jaar voor heb gereden en ik vind dat het tijd wordt voor iets nieuws." De Nederlandse kampioene op natuurijs stelt zich zelf ook meteen in de etalage: "Voor komend seizoen ben ik op dit moment niet in een ploeg opgenomen en ben ik op zoek naar mensen (bedrijven) die mij financieel willen ondersteunen. Wanneer u geïnteresseerd bent in sponsoring, dan kunt u contact met mij opnemen via mijn e-mail (carlazielman3@hotmail.com)." aldus de Steenwijkerwoldse in een open solicitatie.

Team Hoolwerf wenst de rijdster op hun website het beste en bedanken haar voor de zeges die ze behaald heeft, met de daaraan verbonden exposure voor de sponsor. "Het schaatsteam zal de ontstane leemte vullen met jong talent. Ploegleidster Neeke Smit is aan het scouten." Aldus de formatie.

Bekijk ook:

Carla Zielman