Schaatspeloton.nl - Nieuws - Richard van Schie en Claudia van Heel zetten kroon op eindwinst Regiocompetitie Zuid

Richard van Schie en Claudia van Heel zetten kroon op eindwinst Regiocompetitie Zuid

geplaatst zondag 10 maart 2019 om 11:03:53 op Schaatspeloton.nl

Richard van Schie, die in het 6-Banentoernooi als vierde eindigde, houdt na vier overwinningen Otto Pisters en Arjen van Damme achter zich in het eindklassement van de Regiocompetitie Zuid.

Richard van Schie, die in het 6-Banentoernooi als vierde eindigde, houdt na vier overwinningen Otto Pisters en Arjen van Damme achter zich in het eindklassement van de Regiocompetitie Zuid. (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

In Breda hebben Richard van Schie (C Divisie), Claudia van Heel (Dames) en Martie de Zeeuw (Masters) de finalewedstrijd van de Regiocompetitie Zuid gewonnen. Het drietal is ook de eindwinnaar van het klassement van de sterk wisselend bezette regiocompetitie. Van Schie, die in het 6-Banentoernooi als vierde eindigde, houdt na vier overwinningen Otto Pisters en Arjen van Damme achter zich. Van Heel, in de jaren '90 en begin jaren '00 landelijk rijdster, zag na drie overwinningen Amanda Grandia en Dian Petit-Hoogvorst achter haar. De Zeeuw kreeg op het eindpodium gezelschap van Peter Huijben en Jan Grauss.

Bekijk ook:

Uitslag en Eindklassement Masters
Uitslag en Eindklassement C Divisie
Uitslag en Eindklassement Dames