Schaatspeloton.nl - Nieuws - Daikin verschijnt op het been van alle marathonschaatsers

Daikin verschijnt op het been van alle marathonschaatsers

geplaatst donderdag 18 oktober 2018 om 11:30:00 op Schaatspeloton.nl

De beennummers van, van links naar rechters, de topdivisieheren, de beloftenheren en de topdivisiedames.

De beennummers van, van links naar rechters, de topdivisieheren, de beloftenheren en de topdivisiedames.

Als zaterdag het nieuwe seizoen in het marathonschaatsen van start gaat in Amsterdam dan prijkt op het bovenbeen van alle schaatsers het logo van Daikin. De fabrikant van warmtepompen en klimaatsystemen neemt de plek van Unox over als beennummersponsor. Naast Daikin zal ook KPN als hoofdsponsor van de KNSB op het beennummer blijven staan. Net als voorgaande jaren rijden de heren in de topdivisie met een wit nummer op een groene achtergrond, de topdivisiedames met een groen nummer op een witte achtergrond en verschijnen de beloften met een wit nummer op een blauwe achtergrond aan de start.

De KNSB kondigde eerder deze zomer Daikin al aan als nieuwe partner. De Nederlandse vestiging van het Japanse bedrijf dat wereldwijd opereert start als sponsor een samenwerking met de KNSB voor een periode van vier jaar (tot medio 2022).

Daikin, de wereldwijde marktleider op het gebied van airconditioning, wil zich nadrukkelijk op de Nederlandse verwarmingsmarkt positioneren, nu een eind komt aan de gaswinning in Groningen. Alle huishoudens zullen de komende jaren hun gasaansluiting moeten laten vervangen en warmtepompen zijn een uitstekend alternatief. Daikin heeft als fabrikant de kennis en de oplossingen in huis om Nederland te helpen in de transitie naar warmtepompen.