Schaatspeloton.nl - Nieuws - KNSB komt met een seizoenskaart voor het marathonschaatsen

KNSB komt met een seizoenskaart voor het marathonschaatsen

geplaatst vrijdag 14 september 2018 om 21:12:48 op Schaatspeloton.nl

Liefhebbers van het marathonschaatsen kunnen dit seizoen een seizoenskaart aanschaffen die toegang geeft tot alle landelijke schaatsmarathons van het seizoen.

Liefhebbers van het marathonschaatsen kunnen dit seizoen een seizoenskaart aanschaffen die toegang geeft tot alle landelijke schaatsmarathons van het seizoen. (bron: Schaatspeloton.nl)

Liefhebbers van het marathonschaatsen kunnen dit seizoen een seizoenskaart aanschaffen die toegang geeft tot alle landelijke schaatsmarathons van het seizoen. Deze noviteit heeft de schaatsbond vandaag aan haar actieve leden gepresenteerd. Voor 75 euro ontvangen de geïnteresseerden hun jaarkaart. Met het verkoop van de seizoenskaarten wordt tevens het initiatief #meermarathon voor meer zichtbaarheid van het marathonschaatsen ondersteund. De jaarkaarten kunnen besteld worden via marathon@knsb.nl onder vermelding van naam, adres- en woonplaatsgegevens.

Buiten de nieuwe seizoenskaarten roept de bond ook de liefhebbers met een wat diepere portemonnee op om zich als partner aan het marathonschaatsen te verbinden. Dit om de succesvolle livestream net als voorgaande seizoenen mogelijk te maken. Partners krijgen in ruil voor hun bijdrage volop zichtbaarheid tijdens de KPN Marathon Cup en Meerdaagse. Dit gaat van logovermelding en promofilmpjes in de livestreams, tot uitingen in programmaboekjes en boardingdoeken tijdens de wedstrijden.

"Vanaf 500 euro kun je de livestream al adopteren. Geïnteresseerd om zichtbaarheid te creëren voor uw merk of bedrijf binnen het marathonschaatsen? Informeer dan snel voor de mogelijkheden bij Jan van Loon (marathon@schaatsen.nl)." laat men op Schaatsen.nl weten.