Schaatspeloton.nl - Nieuws - ASQA Subsidies komt met nieuw Beloftenteam

ASQA Subsidies komt met nieuw Beloftenteam

geplaatst maandag 10 september 2018 om 18:13:33 op Schaatspeloton.nl

Het nieuwe Asqa Subsidies verschijnt komende in het wit-blauw aan de start.

Het nieuwe Asqa Subsidies verschijnt komende in het wit-blauw aan de start.

Komende winter verschijnt onder de naam Asqa Subsidies een nieuw Beloftenteam op het ijs. De kersverse ploeg komt uit de koker van Robbert Mekelenkamp en Aleid Klompmaker. Het tweetal had om verschillende redenen voor het komende jaar geen ploeg meer en besloten een nieuwe ploeg op te zetten. Ook Arn Botman en Floran Bathoorn zullen onder begeleiding van Edwin Veen en André Klompmaker uitkomen voor ASQA Subsidies.

Het nieuwe noordelijk marathonbeloftenteam verwoord haar visie als #winnendoenwesamen. Het is ontstaan, zoals bijna alle ploegen, tijdens gesprekken op de Weissensee. Een tweetal rijders Robbert Mekelenkamp en Aleid Klompmaker hadden om verschillende redenen het komende jaar geen ploeg meer. "Robbert en Aleid vonden het op dat moment tijd voor een nieuwe uitdaging het beginnen van een eigen ploeg. Op de Weissensee werd een plan gesmeed en gesproken met verschillende sponsoren. Eenmaal terug in Nederland zijn de plannen uitgewerkt en zijn er rijders en sponsoren gezocht." beschrijft Edwin Veen. "Robbert kwam bij me met de vraag of het mij een leuke uitdaging leek om een noordelijke beloften team te managen. In mijn functie als trainer marathon opleidingsploeg Groningen is het voor mij een kers op de taart. Ik vindt het mooi en inspirerend om te werken met gedreven rijders die ergens samen voor gaan en het hoogste willen bereiken."

Naast Klompmaker en Mekelenkamp, die al wat langer in het Beloftenpeloton rondrijden, zullen ook Arn Botman en Floran Bathoorn uit gaan komen voor de nieuwe ploeg. Botman maakte vorig seizoen zijn landelijke debuut, Bathoorn begint aan zijn derde seizoen.

ASQA Subsidies B.V., de hoofdsponsor van het nieuwe team, is gespecialiseerd in het uitvoeren van subsidiediensten met hoge kwaliteit. "Ons doel is het benutten van uw subsidiekansen en een subsidietraject tot een goed einde brengen. Samen met u kunnen wij u helpen uw organisatiedoelstellingen te realiseren en meedenken over nieuwe ontwikkelingen. Onze organisatie beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het verwerven van subsidies en fiscale faciliteiten. Wij begeleiden organisaties gedurende alle fasen van het subsidieverwervingsproces en weten voor u de weg te vinden in het onoverzichtelijke landschap van subsidieregelingen en subsidieverstrekkers. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de kernwaarden: klantgericht, flexibel, slagvaardig, proactief en betrokken."

Naast ASQA Subsidies zijn nog een aantal sub-sponsoren betrokken bij de ploeg. Bouwbedrijf Speelman, Dutchworms, Regio bank HP Korte, Bouwbedrijf Botman, Klompmaker Fietsen en Gemeente Oldambt hebben zich allen aan de ploeg verbonden. André Klompmaker en Edwin Veen beide niet onbekend in het marathonwereldje gaan samen deze jonge ploeg begeleiden.