Schaatspeloton.nl - Nieuws - BTZ hoofdsponsor opleidingsteam Palet

BTZ hoofdsponsor opleidingsteam Palet

geplaatst vrijdag 25 mei 2018 om 08:08:57 op Schaatspeloton.nl

Annet Noppert en Demi van Benthem komen komend seizoen uit voor BTZ dat hoofdsponsor wordt van de tweede ploeg van Palet.

Annet Noppert en Demi van Benthem komen komend seizoen uit voor BTZ dat hoofdsponsor wordt van de tweede ploeg van Palet. (bron: Schaatspeloton.nl)

Het bedrijf BTZ uit Almere wordt de nieuwe hoofdsponsor van het opleidingsteam van Team Palet. Het bedrijf, actief in sloopwerk en de grond-, weg- en waterbouw, is al sinds 2014 als subsponsor verbonden aan Team Palet en prijkt komend seizoen als hoofdsponsor op schaatspakken van het team. Voor Team BTZ zullen Demi van Benthem, Annet Noppert en Sterre Jonkers hun landelijke debuut gaan maken. De na afgelopen seizoen gestopte Elma de Vries zal als ploegleidster actief zijn voor de nieuwe ploeg.

BTZ Directeur Eric Torsing: "We hebben het opleidingsteam van Palet de afgelopen twee jaar zien groeien en willen deze dames graag ondersteunen met de laatste stap naar de top van het marathonschaatsen. Het harde werken, enthousiasme en het doorzettingsvermogen van de dames past geheel bij het karakter en filosofie van ons bedrijf."

Naast hoofdsponsor BTZ zal het team ook worden ondersteunt door subsponsors VLI transport en TN slopen & saneren. Team BTZ bestaat uit Demi van Benthem, Annet Noppert, Sterre Jonkers en ploegleidster Elma de Vries.

Bekijk ook:

Demi van Benthem krijgt bij debuut beennummer 11 van vader Henk (24 april 2018)
Palet brengt tweede Topdivisieploeg met eigen opgeleide rijdsters (26 maart 2018)