Schaatspeloton.nl - Nieuws - Nieuw Drents damesteam nog hard op zoek naar rijdsters

Nieuw Drents damesteam nog hard op zoek naar rijdsters

geplaatst woensdag 28 maart 2018 om 13:25:14 op Schaatspeloton.nl

Schaatsteam Drenthe heeft al wel een pakontwerp, maar nog geen rijdsters. Gert-Jan van der Scheer is hard op zoek naar zijn schaatssters voor de nieuwe ploeg.

Schaatsteam Drenthe heeft al wel een pakontwerp, maar nog geen rijdsters. Gert-Jan van der Scheer is hard op zoek naar zijn schaatssters voor de nieuwe ploeg.

Een gloednieuw Drents marathonschaatsteam dat volgend seizoen wil gaan uitkomen in de Dames Topdivisie van het marathonschaatsen is nog hard op zoek naar rijdsters. Gert-Jan van der Scheer de ploegleider en initiatiefnemer van de nieuwe ploeg die de naam Schaatsteam Drenthe draagt heeft met Marleen Popken al wel een vijfde en invalrijdster binnen maar is nog niet rond met rijdsters voor de hoofdmacht. De sponsoren van het team komen allen uit de hydraulische wereld maar worden nog niet bekend gemaakt.

"Nu heb ik al veel voor elkaar maar helaas ontbreekt het nog aan de rijdsters." Laat Gert-Jan van der Scheer weten. "Wij zijn op zoek naar gemotiveerde rijdsters die willen trainen en rijden in marathonteamdrenthe waar passie, inzet en plezier voorop staat. Daarbij hebben wij een voorkeur voor dames uit het noorden en noordoosten des lands."

Van der Scheer, zelf ook met Schaatsshop Drenthe als sponsor bij de ploeg betrokken, zal als ploegleider langs het ijs verschijnen. Jan Popken is als trainer bij de ploeg betrokken.

Belangstellende dames mogen contact opnemen met Gert-Jan Van der Scheer (06-18286212)