Schaatspeloton.nl - Nieuws - Marathonmeiden van RekenService halen Dominique van der Stelt binnen

Marathonmeiden van RekenService halen Dominique van der Stelt binnen

geplaatst donderdag 8 maart 2018 om 21:56:05 op Schaatspeloton.nl

Dominique van der Stelt

Dominique van der Stelt

Volgend seizoen zal Dominique van der Stelt uitkomen voor RekenService. De 27-jarige schaatsster uit Genderen kwam dit seizoen nog uit voor de ploeg van Leontienhuis. Voor de ploeg van Stichting Marathonmeiden, die hoofdsponsor Blue Dune ziet vertrekken, zullen naast Van der Stelt ook opnieuw Floor Peters en Lianne Burger uitkomen. Burger maakt de stap van regio- naar landelijk rijdster. De ploegleiding zal volledig in handen zijn van Nick Uithoven, na tien seizoen langs het ijs heeft Cees Roemer besloten rustiger aan te gaan doen.

De Stichting Marathonmeiden ziet Blue Dune als medesponsor vertrekken. Het bedrijf heeft aangegeven met een eigen ploeg op het ijs te willen gaan verschijnen. "We willen hen hartelijk bedanken" aldus Suzanne Mulder van de Marathonmeiden. Een vergelijkbare dank spreekt Mulder uit naar vier rijdster die de ploeg gaan verlaten. Eva Buurman heeft te kennen gegeven zich te gaan richten op het wielrennen en ook Roos Tabak, Moniek van Linden en Floor Besteman zullen de ploeg verlaten. "Wij willen hen hartelijk bedanken voor hun betekenis voor de ploeg de afgelopen seizoenen en we wensen hun het allerbeste voor hun verdere sportieve carrière."

Na de verschuivingen is Team RekenService voor het nieuwe seizoen nog opzoek naar een vierde landelijke rijdster en een vijfde regionale rijdster. Hiervoor worden op dit moment nog gesprekken gevoerd met schaatssters.

Bekijk ook:

Dominique van der Stelt