Schaatspeloton.nl - Nieuws - Sponsor De Haan Westerhoff kondigt vertrek aan

Sponsor De Haan Westerhoff kondigt vertrek aan

geplaatst maandag 29 januari 2018 om 13:51:20 op Schaatspeloton.nl

Het Friese bedrijf De Haan Westerhoff stopt met de sponsoring van het gelijknamige schaatsploeg. Dat heeft directeur Paul Olijve afgelopen zaterdag op de Weissensee bekend gemaakt. De Haan Westerhoff is de afgelopen tien jaar hoofd- of subsponsor geweest van meerder ploegen en tientallen rijders. Dit seizoen schaatsen Bart van der Vlugt, Pim Cazemier, Ronald Kruijer, Timo Verkaaik, Jouke Hoogeveen, Erwin Mesu en Leander van der Geest voor het team van ploegleider Rutger ter Laak. Ter Laak en ploegenvertegenwoordiger Harry de Wolff hopen een nieuwe sponsor te vinden om met de ploeg verder te gaan.

"Als toonaangevend bedrijf op de zonweringsmarkt zijn wij erg tevreden over de samenwerking met het schaatsteam" aldus sponsor Olijve "maar deze manier van sponsoring past niet langer in de hernieuwde strategie van De Haan Westerhoff."

Volgens Olijve heeft het besluit niets te maken met de prestaties van het team of de relatie met de ploegleden. "We hebben samen juist een prachtige periode achter de rug. Onze reis naar Oostenrijk en support aan het team op de Weissensee zegt wat dat betreft wel voldoende denk ik", aldus Paul Olijve.