Schaatspeloton.nl - Nieuws - Zes weken tot de seizoensstart, Schaatspeloton.nl zoekt weer columnisten

Zes weken tot de seizoensstart, Schaatspeloton.nl zoekt weer columnisten

geplaatst zaterdag 9 september 2017 om 21:54:20 op Schaatspeloton.nl

Volg jij in de voetsporen van Guus Heijnen en Janneke Elzinga en durf jij deze winter jouw mening te delen in een column op Schaatspeloton.nl?

Volg jij in de voetsporen van Guus Heijnen en Janneke Elzinga en durf jij deze winter jouw mening te delen in een column op Schaatspeloton.nl?

Nog 6 weken tot het begin van het nieuwe marathonschaatsseizoen. Zoals elk jaar geeft Schaatspeloton.nl ook dit jaar weer aan enkele schaatsers uit, of volgers van de marathonschaatswereld de mogelijkheid om hun mening tweewekelijks te uiten in een column. Nu het nieuwe seizoen snel dichterbij komt is Schaatspeloton.nl weer op zoek naar nieuwe columnisten. Heb jij als schaatser of misschien wel als ploegleider, verzorger, jurylid, wedstrijdorganisator of welke volger dan ook interesse om je mening met een groot publiek te delen; meld je dan nu aan!

Twaalf jaar geleden begon Schaatspeloton.nl als website voor het Nationale, Regionale en Internationale Marathonschaatsen. Vanaf het begin was de doelstelling om ook ruimte te bieden aan opinie uit 'het wereldje'. Het eerste seizoen waren Esther Hilberink en Lammert Huitema als columnist actief, daarna volgden Femke Roemer, Andres Landman, Martijn Kromkamp, Jannes Mulder, Kimberly Muusse, Jouke Hoogeveen Karlo Timmerman, Engbert de Vegt, Geert Plender, Koen Klinkhamer, Lisanne Soemanta, Antoine de Schipper, Erik Jan Kooiman, Jessica Merkens, Joost-Jan Kool, Haijo van der Werf en Britt Tjalma om columns over hun marathonschaatsleven op Schaatspeloton.nl te plaatsen. Vorig jaar hebben Guus Heijnen en Janneke Elzinga dit stokje overgenomen.

Voor het nieuwe seizoen is Schaatspeloton.nl dus op zoek naar vervangers; ben jij marathonrijd(st)er, man, vrouw, Topdivisie, Master, regionale rijder, jurylid, of ben jij een marathonvolger. Dan biedt Schaatspeloton.nl jou de kans om een column te schrijven op een goed bezochte site. De column zal gemiddeld meer dan 1.000 maal worden gelezen en biedt jou dus een relatief groot podium voor jouw mening.

Wat wordt verwacht van een columnist?
- Het eens in de 2 weken schrijven van een column in de periode van eind oktober t/m half maart.
- Het kunnen schrijven van een aantrekkelijke en interessante column.
- Het hebben en durven uiten van een mening.

Wat heeft Schaatspeloton.nl te bieden?
- Volledige vrijheid in onderwerp en inhoud van de column.
- Het verdienen van wat geld. Je hebt de mogelijkheid de helft van de beschikbare banners op de door de columnist gevulde pagina's in te vullen. Deze mag je verkopen, of weggeven aan bijvoorbeeld een sponsor.
- Publiciteit. Bij elke column zal een stuk tekst staan met daarin de achtergrond van de columnist (Sponsor, prestaties uit het verleden en dergelijke)
- Een @schaatspeloton.nl e-mail adres om reacties op te ontvangen.
- Een lezerspubliek. Elke column wordt gemiddeld meer dan 1.000 maal gelezen.

Wilt jij kans maken op deze functie bij Schaatspeloton.nl schrijf dan een proefcolumn en stuur die, samen met uw naam, e-mail adres en achtergrond op naar mail@schaatspeloton.nl.

Half oktober zal Schaatspeloton.nl de twee columnisten kiezen die het komende seizoen de ruimte krijgen op deze site.