Schaatspeloton.nl - Nieuws - Carla Zielman vertrekt bij CENNED

Carla Zielman vertrekt bij CENNED

geplaatst vrijdag 8 februari 2013 om 23:05:06 op Schaatspeloton.nl

Carla Zielman

Carla Zielman

De damesploeg van CENNED zal het volgend seizoen moeten stellen zonder Carla Zielman. Zielman heeft vandaag op haar website aangegeven de zomer na vier seizoenen afscheid te nemen van deze formatie. De voormalig Nederlands Kampioene weet nog niet voor welk team ze volgend seizoen zal rijden maar geeft aan het tijd te vinden voor een nieuwe uitdaging.

"De afgelopen vier seizoenen heb ik met veel plezier en succes bij team Cenned gereden. Nu vind ik het tijd voor een nieuwe uitdaging." meldt Zielman op haar website. "Daarom heb ik besloten om het team te verlaten en een nieuwe weg in te slaan. Ik denk toe te zijn aan een nieuwe omgeving met nieuwe prikkels om volgend jaar weer vaker op het podium te kunnen rijden. Het seizoen is natuurlijk nog niet afgelopen en ik heb met het behalen van het NK afstanden, NK allround, een 3e plaats op het NK mass-start en nog een aantal podiumplaatsen ook nog wel een aantal mooie prestaties neergezet. Toch ben ik al met al niet tevreden over mijn prestaties dit seizoen."

zielman geeft aan niet niet te weten voor welk team ze volgend seizoen zal gaan rijden. "Ik zie wel wat er op mijn pad komt en wie er interesse heeft. In ieder geval wil ik de ploegleiding, sponsoren en mijn teamgenoten bedanken voor de leuke tijd bij team Cenned."

Bekijk ook:

Carla Zielman
Transferoverzicht 2013