Schaatspeloton.nl - Nieuws - Lisa en Leander van der Geest naar Groenehartsport.nl

Lisa en Leander van der Geest naar Groenehartsport.nl

geplaatst woensdag 18 mei 2011 om 12:17:04 op Schaatspeloton.nl

Lisa van der Geest

6-Banentoernooiwinnares Lisa van der Geest en haar broer Leander van der Geest maken volgend seizoen onderdeel uit van de formatie van Groenehartsport.nl. Dit meldt Lisa van der Geest via Twitter. De Warmondse 19-jarige broer en 17-jarige zus hebben lang getwijfeld over de overstap naar het landelijke peloton maar nu alsnog besloten de uitdaging uit te gaan.

Leander en Lisa van der Geest hadden afgelopen seizoen een opvallend goed seizoen. Leander won drie wedstrijden in het 6-Banentoernooi en eindigde in het eindklassement op de derde plaats. Ook de 19-jarige Zuid-Hollander hij goed voor een opvallende vierde plek tijdens het Gewestelijke Kampioenschap van Zuid-Holland. Zijn jongere zus Lisa van der Geest won zes wedstrijden in het 6-Banentoernooi en won ook het eindklassement van deze regionale competitie. Ook was de 17-jarige Warmondse de beste in de nationale wedstrijd voor regionale rijdsters die georganiseerd werd in Alkmaar.