Schaatspeloton.nl - Nieuws - Groen Talent sponsort nieuwe ploeg met Borst en Vink

Groen Talent sponsort nieuwe ploeg met Borst en Vink

geplaatst maandag 29 juni 2009 om 23:45:33 op Schaatspeloton.nl

Het in de groene sector actieve persoonsbemiddelingsbureau Groen Talent zal komend seizoen een nieuwe marathonschaatsploeg sponsoren. De ploeg, die onder leiding zal staan van Lammert Huitema, brengt vijf rijders op het ijs. Bekendste gezichten in de formatie zijn Ruud Borst en Joost Vink. Naast dit tweetal zal de ploeg bestaan uit Emiel Blauw, Frank Woltman en Noord-Oost Competitiewinnaar Jaap Ketelaar.

Zowel meervoudig Nederlands Kampioen Ruud Borst als Frank Woltman komen over van Team Care Group - De Smelt dat na het afgelopen seizoen stopte. Joost Vink was in de eerste helft van het afgelopen seizoen goed op dreef in de kleuren van Goesting.nl. Terwijl Emiel Blauw, na twee jaar op het hoogste niveau voor Buderus en Euipe Renault, afgelopen seizoen een sabatical nam.

Opvallende nieuwe naam tussen de landelijk bekende namen is Jaap Ketelaar. De Groninger Ketelaar won afgelopen seizoen in de kleuren van Clafis Engineering/JB Besturingstechniek met overmacht de regionale Noord-Oost Competitie en was ook op de Weissensee succesvol in de Talent Trophy. In totaal haalde Ketelaar op regionaal niveau afgelopen seizoen 11 zeges.