Schaatspeloton.nl - Nieuws - Sponsor Safan stopt na het seizoen

Sponsor Safan stopt na het seizoen

geplaatst maandag 29 december 2008 om 22:13:35 op Schaatspeloton.nl

Het Safan-team viert in Biddinghuizen de zege van Roy Boeve in de eerste Super Prestigewedstrijd.

Het Safan-team viert in Biddinghuizen de zege van Roy Boeve in de eerste Super Prestigewedstrijd. (bron: Schaatspeloton.nl)

Safan, de hoofdsponsor van het Team Ruitenberg, is aan haar laatste seizoen als sponsor bezig. Het team van rijders René Ruitenberg, Casper Helling, Geert Plender, Roy Boeve, Pieter-Jan van Eck en Henri Ruitenberg jr. zal op zoek moeten naar een nieuwe hoofdsponsor. De directie van de sponsor vindt dat het team boven verwachting heeft gepresteerd en kijkt tevreden terug op de samenwerking.

Safan is drie seizoen als hoofdsponsor aan het Team Ruitenberg verbonden geweest. In het eerste seizoen in combinatie met Foekens en de twee daarop volgende seizoen samen met Sportuitslag.nl. In die jaren behaalde het team met namen via Casper Helling op natuurijs overwinningen binnen. Op kunstijs behaalde Pieter-Jan van Eck en Geert Plender in de kleuren van Safan voor het eerst een marathonzege op het hoogste niveau en won Roy Boeve de eerste marathon op de 5 kilometer lange ijsbaan FlevOnice.

Teammanager Gert Ruitenberg hoopt op korte termijn een nieuwe hoofdsponsor aan zijn schaatsteam te kunnen verbinden: "tijdens het komende natuurijs, kunstijs, de Super Prestige en Grand Prix wedstrijden gaan we ons net als anders in ieder geval goed laten zien".