Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ook FlevOnice-marathon voor Noord-Oost Competitie

Ook FlevOnice-marathon voor Noord-Oost Competitie

geplaatst donderdag 18 december 2008 om 11:20:59 op Schaatspeloton.nl

De Schaatstrainingsgroep Dronten organiseert de komende weken op FlevOnice in navolging van de Super Prestige ook drie marathons. De doelgroep van het initiatief is het peloton uit de Noord-Oost Competitie. Elk van de klasses zal van 23 december tot 6 januari precies een maal in actie komen. Voor de wedstrijden geldt een maximaal deelnemersaantal van 60 schaatsers.

De wedstrijden zullen over 6 ronden worden verreden. Dit maakt de afstand van de wedstrijden 27 kilometer. Op dinsdag 23 december zullen de Dames en de tweede Masters-categorie van de Noord-Oost Competitie het spits afbijten. Een week later volgen de eerste categorie van de C Divisie en de Masters en op dinsdag 6 januari komen de C2 en C3 Divisie in actie. De wedstrijden zullen hun aanvang hebben om 20:00 uur en in de tweede en vierde doorkomst op start/finish een premiesprint kennen.

In verband met een maximaal aantal deelnemers van 60 moet er vooraf worden aangemeld. Dat kan alleen door een mail te sturen naar acvahl@home.nl. Vermeld hierbij je volledige naam, categorie en je beennummer.