Schaatspeloton.nl - Nieuws - Helen van Goozen naar Frisia Financieringen

Helen van Goozen naar Frisia Financieringen

geplaatst dinsdag 29 januari 2008 om 23:23:47 op Schaatspeloton.nl

Helen van Goozen

Helen van Goozen

Frisia Financieringen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Helen van Goozen. De dit seizoen, na het afhaken van Zuidema Kranen als sponsor, op het langebaanschaatsen richtende rijdster neemt in de ploeg de plek in van Sigrid Plender-ter Haar. De ploeg rond kopvrouwe Daniëlle Bekkering zal verder bestaan uit Janneke Ensing en de ook nieuw overkomende Cindy van den Berg.

Vorig seizoen reed Helen van Goozen zeer sterk in de verschillende marathoncompetities. Door meerdere podiumplekken eindigde de uit het Zuid-Hollandse Hoogmade afkomstige rijdster onder andere op de vierde plaats van de Essent Cup. Dit seizoen zou Helen van Goozen oorspronkelijk deel uit gaan maken van de Zuidema Kranen ploeg, voordat deze sponsor door faillissement moest afhaken. Hierna vond ze onderdak bij de langebaanploeg van Blauwe Stad, waarvoor ze ook enkele malen in de Essent Cup uitkwam.

Volgend seizoen zal ze dus weer deel uitmaken van een volwaardige marathonschaatsploeg en zich gaan richten op het marathonseizoen.

Bekijk ook:

Helen van Goozen
Cindy van den Berg naar Frisia Financieringen (12 januari 2008)