Schaatspeloton.nl - Nieuws - Free-skate en Smartcap melden zich als co-sponsor voor Damesploeg De Sprinters

Free-skate en Smartcap melden zich als co-sponsor voor Damesploeg De Sprinters

geplaatst vrijdag 19 september 2008 om 13:02:47 op Schaatspeloton.nl

Smartcap had de ploeg afgelopen seizoen al voorzien van hun innovatieve hoofdbeschermers

Smartcap had de ploeg afgelopen seizoen al voorzien van hun innovatieve hoofdbeschermers

Op de valreep is teammanager Andre Weening er nog in geslaagd 2 co-sponsoren te vinden voor zijn damesploeg, die in de problemen kwam door het failissement van HSB-Totaal. Hoewel de meiden van de ploeg Sanne Halma, Anky Ytsma en Margot van der Merwe al hadden aangegeven samen door te willen gaan, is dit voor de ploeg een belangrijke opsteker.

Smartcap had de ploeg - met Johan Zonderland als trainer - afgelopen seizoen al voorzien van hun innovatieve hoofdbeschermers, waarmee de dames naar volle tevredenheid hebben gereden. Naast het materiaal levert het Vordense bedrijf, dat eigendom is van Martien Pater en zijn zoon Martijn, nu ook een financiƫle bijdrage plus de faciliteiten voor het beleggen van een trainingskamp in de Achterhoek.

De andere bijdrage komt van free-skate met 40 verkooppunten in Nederland en een eigen stand op de Weissensee al een groot aantal jaren koploper in het segment "langlaufschaatsen". Martien Pater, bedenker en eigenaar van free-skate en zelf 3-voudig Elfstedentochtrijder, vindt het grote klasse dat de ploeg zich niet uit het veld laat slaan. Hij wil de naam van zijn bedrijf graag aan deze ploeg van "volhouders"verbinden. Er wordt nog naarstig gezocht naar een hoofdsponsor. Met beide co-sponsoren bevindt een nieuwe hoofdsponsor zich in uitstekend gezelschap.

Bekijk ook:

HSB Totaal failliet, damesploeg sponsorloos (21 augustus 2008)