Schaatspeloton.nl - Nieuws - Schaatspeloton.nl zoekt nog één week naar nieuwe columnisten

Schaatspeloton.nl zoekt nog één week naar nieuwe columnisten

geplaatst maandag 8 september 2008 om 10:00:34 op Schaatspeloton.nl

Schaatsers, begeleiders of volgers van het marathonschaatsen die interesse hebben om komende winter als columnist actief te zijn op Schaatspeloton.nl hebben nog een week om zich aan te melden. Begin volgende week zal besloten worden wie de twee columnisten zullen zijn die komend halfjaar om de week een column zullen schrijven. Heb jij een mening en wil je die laten horen, schrijf dan nu een proefcolumn.

Elke winter geeft Schaatspeloton.nl 2 schaatsers, begeleiders of volgers de mogelijkheid om als columnist de schaatswereld hun mening te laten horen. In het verleden hebben de schaatsers Esther Hilberink, Femke Roemer, Andres Landman en Martijn Kromkamp en de ploegleider Lammer Huitema en speaker Jannes Mulder al om de week een column geschreven.

Voor het komend seizoen is Schaatspeloton.nl ook weer opzoek naar twee columnisten. De inschrijving voor deze twee plekken is nog open tot begin volgende week. Als columnist op Schaatspeloton.nl heb je een lezerspubliek van meer dan 1.500 lezers en volledige vrijheid in het kiezen van het onderwerp en toon van de column.

Inschrijven kan door het sturen van een proefcolumn naar mail@schaatspeloton.nl of door het invullen van het formulier waarvan je de link onderaan dit artikel vindt.

Bekijk ook:

Stuur je proefcolumn in!