Schaatspeloton.nl - Nieuws - Timo Verkaaik verkast naar Viks Parket

Timo Verkaaik verkast naar Viks Parket

geplaatst donderdag 8 mei 2008 om 22:25:44 op Schaatspeloton.nl

Timo Verkaaik

Timo Verkaaik

Viks Parket heeft met het aantrekken van Timo Verkaaik de ploeg voor het volgende seizoen compleet. De 22-jarige Verkaaik debuteerde vorig seizoen voor Wessels-BMC-Mijnten op het hoogste niveau. Eerder had Viks Parket zich al verzekerd van de diensten van Tonny van Vliet, Eric Bisschops en Ferry de Jong. De Dames Karin Bakker en Mariska Huisman zullen ook komend seizoen de parketboer vertegenwoordigen.

Timo Verkaaik heeft zich het afgelopen seizoen als rijder van team Wessels-BMC-Mijnten bewezen. Hij werd tweede in het sprintklassement voor de groene trui en droeg in het begin van het seizoen als debutant zelfs enige tijd verrassend deze trui. In het jongerenklassement van de KNSB Cup eindigde de rijder uit Gouda als achtste.
De ploeg meldt verder dat sponsor Ronald de Beer van Viks Parket eerder al samen met coach Gerrit Bakker in gesprek zijn geweest met Martijn Kromkamp om de vierde en laatste plek in de ploeg in te vullen. Het jawoord van, de afgelopen seizoen voor Beelen Slooopwerken uitgekomen, Kromkamp liet echter voor Viks Parket te lang op zich wachten.

Het seizoen 2008/2009 zal Timo Verkaaik samen met Tonny van Vliet, Eric Bisschops en Ferry de Jong het groen-geel van Viks Parket bij de A-rijders gaan verdedigen. Bij de Dames is besloten om net als het afgelopen seizoen met niet meer dan 2 rijdsters uit te komen te weten Karin Bakker en Mariska Huisman. Bij de B-rijders zoekt de ploeg nog een een tweede rijder die met Mark Huisman de B-ploeg zal gaan vormen. Hier zullen coach Gerrit Bakker en sponsor Ronald de Beer de aankomende maanden hun licht op laten schijnen.

Bekijk ook:

Timo Verkaaik
Gedwongen vertrek Sijm bij Viks (5 februari 2008)