Schaatspeloton.nl - Nieuws - Organisatieadviesbureau Turner hoofdsponsor van voormalige Team mkbasics.nl

Organisatieadviesbureau Turner hoofdsponsor van voormalige Team mkbasics.nl

geplaatst vrijdag 7 juni 2019 om 19:28:16 op Schaatspeloton.nl

Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken zullen komend seizoen onder begeleiding van coach Jan-Martien van de Wetering als Team Turner op het ijs verschijnen.

Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken zullen komend seizoen onder begeleiding van coach Jan-Martien van de Wetering als Team Turner op het ijs verschijnen.

Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken zullen komend seizoen onder begeleiding van coach Jan-Martien van de Wetering als Team Turner op het ijs verschijnen. Het organisatieadviesbureau Turner uit Leusden neemt het hoofdsponsorschap over van mkbasics.nl dat na het afgelopen seizoen stopte als sponsor. Het team en de nieuwe naamsponsor maakte vandaag hun samenwerking bekend in huize 'De Boom' in Leusden. Het damesteam is al drie jaar op rij de beste ploeg in de hoogste divisie en heeft in Turner een passende partner gevonden.

Jeroen Visscher, managing partner van Turner, ziet veel parallellen tussen de marathonschaatsers en de organisatieadviseurs van Turner: "Als specialist in strategie-executie weten we hoe je ambitieuze resultaten behaalt en wat daarbij aan teamwork en volharding komt kijken, samen met onze relaties. Dat herken ik in deze meiden. Zij laten zien wat je, naast hun maatschappelijke carrières, kunt bereiken met deze instelling."

Coach Jan-Martien van de Wetering somt de hoogtepunten van de afgelopen drie jaar op: "We zijn trots op het goud van de Alternatieve Elfstedentocht, in 2017 voor Lisa in 2019 voor Iris. Tel daarbij op het Open Nederlands Kampioenschap in 2018 voor Lisa en de KPN Cup van 2017/2018 door Iris. Ook Merel Bosma boekte afgelopen seizoen haar eerste overwinning. Juniorenkampioen Dieuwertje van Kalken werd afgelopen seizoen aan het team toegevoegd en werd meteen al vierde bij het NK massastart. Kortom, heel veel hoogtepunten en het komende seizoen zijn we onverminderd ambitieus."

"Het past bij het sportieve karakter van Turner, om partner te zijn van deze topploeg", vult Patrick Eppink, verantwoordelijk voor het sponsorschap binnen Turner, aan. "Zo organiseren we al elf jaar de Tour de Turner, een grootschalig wielevenement voor relaties. Ook nemen we regelmatig met relaties een kijkje achter de schermen bij topteams zoals Real Madrid en Ajax. We willen de dames actief betrekken bij dit soort evenementen, omdat hun verhaal ons en onze relaties inspireert. Daarnaast vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan ondernemende topsporters."

Lisa van der Geest blikt terug op 30 januari, toen de vorige hoofsponsor, mkbasics.nl, haar vertrek bekendmaakte. "Het was de dag voordat Iris van der Stelt de Alternatieve Elfstedentocht won. We wilden als een team graag door en hebben toen de schouders eronder gezet om een nieuwe sponsor aan te trekken. Die instelling werd herkend en gewaardeerd door Turner en dat zorgt voor onderling vertrouwen."

Turner heeft een contract van een jaar afgesloten, met de intentie om zich voor langere tijd als hoofsponsor aan de ploeg te verbinden. Andere sponsors blijven aan: CMP voor kleding, Cádomotus voor materiaal, Torq voor de sportvoeding en Cannondale stelt haar nieuwste racefietsen en mountainbikes ter beschikking, zodat de dames goed beslagen ten ijs zullen komen in oktober.

Organisatieadviesbureau Turner is gespecialiseerd in strategie-executie. Zij is de 'kritische vriend' voor haar relaties: Samen met de organisatie de strategie realiseren, met altijd het beoogde resultaat voor ogen. Waarbij niet alleen de prestatie verbetert, maar ook het vermogen om te veranderen. Kenmerkend zijn de mensen. Oprecht betrokken professionals, met kennis van het vak en de branche. Het bureau uit Leusden bestaat dit jaar 25 jaar en is specialist in de sectoren financiële dienstverlening, het onderwijs en de zorg.