Schaatspeloton.nl - Nieuws - PTH/Decathlon haalt Berber Vonk, Nynke Pellikaan en Aggie Walsma

PTH/Decathlon haalt Berber Vonk, Nynke Pellikaan en Aggie Walsma

geplaatst woensdag 24 april 2019 om 08:02:40 op Schaatspeloton.nl

Afgelopen winter zat Aggie Walsma, die overkomt van Bewustwinkelen.nl/TEKLAB, een aantal keer dicht bij een podiumplaats.

Afgelopen winter zat Aggie Walsma, die overkomt van Bewustwinkelen.nl/TEKLAB, een aantal keer dicht bij een podiumplaats. (bron: Schaatspeloton.nl)

Volgend seizoen zullen Berber Vonk, Nynke Pellikaan en Aggie Walsma uitkomen voor PTH/Decathlon. Met Kirsten Joustra, die afgelopen winter al voor de ploeg op het ijs actief was, is het topdivisieteam daarmee compleet. Een blije Henny Borst-Bok, samen met Peter Nauta de ploegleiding van de formatie, is blij met de samenstelling van de ploeg voor het seizoen 2019/2020. "We verwachten dat dit team goed kan gaan samenwerken en zo goede resultaten kan gaan behalen."

Afgelopen winter zat Aggie Walsma, die overkomt van Bewustwinkelen.nl/TEKLAB, een aantal keer dicht bij een podiumplaats. Zo finishte zij bij het Open NK als vierde, een plek die zij ook tijdens de landelijke marathon op Flevonice bezette. In het verleden was Walsma op kunstijs goed voor zes podiumplaatsen waaronder haar enige overwinning tijdens de Sjoerd Huisman Bokaal in 2014.

Berber Vonk kwam afgelopen seizoen uit voor BTZ.nl, met een achtste plaats op Flevonice als beste resultaat. Nynke Pellikaan komt van uplus waar zij een aantal keer in de top-20 finishte.