Schaatspeloton.nl - Nieuws - Royal A-ware stopt als sponsor Team Anema

Royal A-ware stopt als sponsor Team Anema

geplaatst vrijdag 5 april 2019 om 19:31:09 op Schaatspeloton.nl

Het lichtblauw van Royal A-ware zal volgend seizoen niet meer het peloton aanvoeren. De kaasgigant stopt met sponsoring van de ploeg van Jillert Anema.

Het lichtblauw van Royal A-ware zal volgend seizoen niet meer het peloton aanvoeren. De kaasgigant stopt met sponsoring van de ploeg van Jillert Anema. (bron: Schaatspeloton.nl)

Na vijf seizoen verbonden te zijn geweest aan de marathonschaatsploeg van succescoach Jillert Anema stopt Royal A-ware als sponsor. Het lichtblauw van de kaasgigant, die voor dat zij zich in 2014 aan Anema verbond al een jaar hoofdsponsor was geweest van de Windkr88-ploeg, zal in het nieuwe seizoen niet terugkeren in het marathonpeloton. De marathonploeg die het marathonschaatsen met het langebaanschaatsen combineert kent in EasyJet nog een hoofdsponsor van de langebaantak en bracht afgelopen winter onder naam van AB Texel Group een opleidingsploeg op het ijs.

"Afgelopen jaren heeft Royal A-ware de marathonschaatsploeg met volle overtuiging ondersteund, we zijn trots op het team en de goede resultaten die zij hebben bereikt." laat CEO Jan Anker van Royal A-ware weten. "Deze sponsoring heeft daarnaast een mooie bijdrage geleverd aan de naamsbekendheid van Royal A-ware. We hebben de ploeg vijf jaar gesteund; een mooie periode om het stokje over te dragen aan een volgende sponsor. Wij wensen de ploeg en de rijders alle goeds en nog vele mooie resultaten in de toekomst."