Schaatspeloton.nl - Nieuws - Clarissa van Maaren maakt RekenService-VGR compleet

Clarissa van Maaren maakt RekenService-VGR compleet

geplaatst zondag 10 februari 2019 om 21:48:23 op Schaatspeloton.nl

Clarissa van Maaren won vorig seizoen de zilveren medaille tijdens het Open NK op de Weissensee.

Clarissa van Maaren won vorig seizoen de zilveren medaille tijdens het Open NK op de Weissensee. (bron: Schaatspeloton.nl)

Volgend seizoen zal Clarissa van Maaren uitkomen voor RekenService-VGR. De zilverenmedaillewinnares van het Open NK van vorig jaar komt over van Bewustwinkelen.nl/TEKLAB. Ploegmanager Suzanne Mulder is in haar nopjes met de komst van 25-jarige Zuilichemse: "Clarissa heeft laten zien dat ze zowel op kunstijs als op natuurijs snel kan aankomen. Met het aantrekken van Clarissa kan ons team verdere invulling geven aan de hoge ambities die we onszelf gesteld hebben." Met de komst van Van Maaren is RekenService-VGR voor het volgende seizoen compleet. Eerder werd Britt Tjalma al aangetrokken en bleven Floor Peters en Lianne Burger de ploeg trouw.

Mulder spreekt na het aantrekken van Van Maaren en Tjalma haar ambities uit. "Met de huidige rijdsters Floor Peters en Lianne Burger kunnen wij volgend seizoen een jong maar toch ervaren team op het ijs brengen waarmee we willen meedoen met de top van de klassementen op kunst- en op natuurijs."

Bekijk ook:

Clarissa van Maaren
Britt Tjalma versterkt volgend seizoen RekenService-VGR (29 januari 2019)
Transferoverzicht 2019