Schaatspeloton.nl - Nieuws - Britt Tjalma versterkt volgend seizoen RekenService-VGR

Britt Tjalma versterkt volgend seizoen RekenService-VGR

geplaatst dinsdag 29 januari 2019 om 20:40:33 op Schaatspeloton.nl

Voor volgend seizoen zal RekenService-VGR versterkt worden met Britt Tjalma die over komt van PTH/DECATHLON. Naast de nieuwe aanwinst Tjalma zullen Floor Peters en Lianne Burger RekenService-VGR trouw blijven, terwijl Dominque van der Stelt besloten heeft na 7 jaar topdivisie te stoppen met marathonschaatsen op dat hoogste niveau. Voor de vierde en laatste plek in de ploeg worden momenteel nog gesprekken gevoerd. Simone Warmerdam zal bij RekenService-VGR als vijfde rijdster terug te komen van een bij een ongelukkige val opgelopen zware blessure.

"Britt is met al haar ervaring een geweldige aanwinst voor onze ploeg Rekenservice-VGR." Zo laat ploegenvertegenwoordiger Suzanne Mulder weten blij te zijn met de komst van Tjalma. Tjalma zelf kijkt ook uit naar het nieuwe seizoen. "Ik verheug me op een nieuwe uitdaging, met een enthousiaste groep mensen en samen toe te werken naar onze doelen." Zo laat de 30-jarige Groningse weten. "Met deze meiden denk ik dat we een leuk, divers team hebben en voor mooie verrassingen kunnen zorgen."

Simone Warmerdam zal volgend jaar als vijfde rijdster bij de ploeg blijven. 'Simone is eerder dit seizoen bij een ongelukkige val zwaar geblesseerd geraakt." Aldus Mulder die Warmerdam dit seizoen als topdivisierijdster in de ploeg had. "We willen Simone graag steunen tijdens haar revalidatie en haar de kans geven weer op topniveau terug te komen."

Bekijk ook:

Britt Tjalma
Transferoverzicht 2019