Schaatspeloton.nl - Nieuws - Palet Vastgoedonderhoud verlengt sponsorcontract met twee jaar

Palet Vastgoedonderhoud verlengt sponsorcontract met twee jaar

geplaatst zondag 13 januari 2019 om 17:31:37 op Schaatspeloton.nl

Het damesteam Palet Vastgoedonderhoud is ook voor de komende twee seizoenen verzekerd van de financiële steun van hun hoofdsponsor. Directeur Jan Pleijsier van Palet Vastgoedonderhoud heeft dit gisteravond tijdens een sponsorevenement in Thialf bekend gemaakt. "Afgelopen jaren verlegden we het sponsorcontract per seizoen. Moest ik elk jaar op de fiets naar Thialf voor de onderhandelingen. Afgelopen week gezegd dat we dat niet meer gaan doen en voor een verlenging van twee jaar gaan. Geeft het team rust en kunnen ze doorbouwen met wat ze de afgelopen jaren hebben neergezet."

Teammanager Eelco Kooistra is zeer content met deze tweejarige verlenging. "Palet Vastgoedonderhoud is een zeer betrokken sponsor. Dat zij nu voor twee jaar bij tekenen geeft ook aan dat men vertrouwen heeft in het team en de organisatie."

Palet is al sinds 2010 betrokken bij het damesmarathonschaatsen. De eerste twee seizoenen als co-sponsor en sinds 2012 als hoofdsponsor. Dit seizoen schaatsen Imke Vormeer, Ineke Dedden, Jade van der Molen Melissa Wijfje in het blauw-zwart van Palet Vastgoedonderhoud.