Schaatspeloton.nl - Nieuws - Leiderspakken Trachitol Trophy onthuld, klassementsleiders kleuren oranje-paars

Leiderspakken Trachitol Trophy onthuld, klassementsleiders kleuren oranje-paars

geplaatst donderdag 25 oktober 2018 om 20:30:57 op Schaatspeloton.nl

De nieuwe leiderspakken van de Trachitol Trophy: links het leiderspak van het tussensprintklassement, rechts het pak voor de leider van het algemene klassement.

De nieuwe leiderspakken van de Trachitol Trophy: links het leiderspak van het tussensprintklassement, rechts het pak voor de leider van het algemene klassement. (bron: Schaatspeloton.nl)

Tijdens de openingsmarathon afgelopen zaterdag in Amsterdam zijn de leiderspakken voor de nieuwe vierdaagse, de Trachitol Trophy, onthuld. Het gaat om twee leiderspakken, een voor het algemene klassement en een voor het tussensprintklassement dat tijdens de wedstrijdcyclus weer terugkeert. Beide leiderspakken zijn oranje-paars, de kleuren van de hoofdsponsor. Het leiderspak van het algemeen klassement volgt het patroon van de verpakking van Trachitol en heeft een overwegend paarse bovenkant boven een oranje onderkant.

Het leiderspak van het tussensprintklassement zal waarschijnlijk bij de volgers wel de naam pillenpak gaan krijgen. De tabletten Trachitol bezaaien het pak wat een effen oranje bovenkant en effen paarse onderkant heeft.