Schaatspeloton.nl - Nieuws - Marathonmeiden RekenService krijgen met VGR tweede hoofdsponsor

Marathonmeiden RekenService krijgen met VGR tweede hoofdsponsor

geplaatst maandag 6 augustus 2018 om 20:26:58 op Schaatspeloton.nl

Het is de Stichting Marathonmeiden gelukt om een tweede hoofdsponsor aan te trekken om de ambities voor komende winter waar te maken. Naast RekenService zal VGR zijn naam aan de stichting verbinden. Voor RekenService-VGR zullen, onder leiding van Nick Uithoven, Floor Peters, Lianne Burger, Dominique van der Stelt en Simone Warmerdam uitkomen in de Topdivisie. Ilse Uithoven en Suzanne Mulder rijden voor de ploeg op regionaal niveau.

VGR Groep werd in 2001 gestart en bestaat uit de divisies VGR Dienstverlening, VGR Equipment en VGR Composteerinrichting. Deze drie divisies versterken elkaar. Zij vormen een goed op elkaar afgestemde en krachtige ketenorganisatie. De visie van de onderneming 'De bodem als basis' wordt door elke divisie dagelijks in de praktijk gebracht.

VGR Dienstverlening zorgt voor een deskundige aanpak en gedegen onderhoud van groen. Groenresten die VGR Dienstverlening ophaalt en ontvangt, bewerkt VGR Composteerinrichting tot nieuwe producten. VGR Equipment ontwikkelt machines op basis van de opgedane kennis en ervaring uit de takken VGR Dienstverlening en VGR Composteerinrichting. VGR hanteert hierbij steeds het uitgangspunt dat deze machines de bodem op een natuurlijke manier moeten herstellen en versterken.

RekenService zal het team voor het vijfde achtereenvolgende seizoen sponsoren. RekenService heeft ruime ervaring in het ontwerpen van gebouw gebonden installaties, van klein tot zeer groot waarbij de eindgebruiker centraal staat. De visie is "De basis van een goed klimaat."

Het team zal op het ijs staan als RekenService-VGR. Er zullen twee damesploegen op het ijs verschijnen:  een topdivisieploeg onder leiding van Nick Uithoven bestaande uit Floor Peters, Lianne Burger, Dominique van der Stelt en Simone Warmerdam, en daarnaast een Regiotop ploeg bestaande uit Ilse Uithoven en Suzanne Mulder.