Schaatspeloton.nl - Nieuws - Palet Vastgoedonderhoud compleet met komst Melissa Wijfje

Palet Vastgoedonderhoud compleet met komst Melissa Wijfje

geplaatst donderdag 12 juli 2018 om 21:13:12 op Schaatspeloton.nl

Komend seizoen zal de Melissa Wijfje Team Palet Vastgoedonderhoud versterken.

Komend seizoen zal de Melissa Wijfje Team Palet Vastgoedonderhoud versterken.

Komend seizoen zal de Melissa Wijfje Team Palet Vastgoedonderhoud versterken. De Heerenveense rijdster afkomstig van Team Justlease.nl had al onderdak gevonden bij het langebaanteam van Gewest Fryslân maar ziet in het marathonschaatsen een mooie uitdaging en ideale aanvulling naast haar langebaan ambities. Wijfje vult bij Palet de door het stoppen van Elma de Vries vrijgevallen plek in in de ploeg die verder bestaat uit Jade van der Molen, Imke Vormeer en Ineke Dedden.

Ploegleider Eelco Kooistra: "We staan er om bekend dat we de wedstrijden hard maken, met de komst van Melissa hebben we er een pure hardrijdster bij die ons hier komend seizoen zeker bij gaat helpen. Na het stoppen van Elma de Vries begon de zoektocht naar een vervangster. Door de samenwerking welke wij hebben met Gewest Fryslân kwam Melissa op ons pad. Een mooie aanvulling voor ons team."

"Dat ik komend seizoen marathons zou rijden was wel zeker. Dat Team Palet Vastgoedonderhoud mij vervolgens de kans biedt om bij hen aan te sluiten is perfect. Mede door de samenwerking die er is tussen Team Palet en het Gewest Fryslân zijn er korte lijnen tussen sporters en begeleiding", aldus de kersverse nummer 34 uit het damespeloton.