Schaatspeloton.nl - Nieuws - IBR Investments hoofdsponsor Team Aerts, Huiden en Pruisscher maken ploeg compleet

IBR Investments hoofdsponsor Team Aerts, Huiden en Pruisscher maken ploeg compleet

geplaatst zaterdag 2 juni 2018 om 22:11:48 op Schaatspeloton.nl

Stralende gezichten bij de kick-off van het nieuwe damesmarathon team IBR Investements.

Stralende gezichten bij de kick-off van het nieuwe damesmarathon team IBR Investements. (bron: Jeroen Happel)

Het nieuwe damesteam onder leiding van Ruud Aerts heeft in IBR Investments haar hoofdsponsor gepresenteerd. Dit gebeurde bij de aftrap van de nieuwe formatie met haar wortels in het zuiden van het land. Naast de eerder al vastgelegde Merel Bertens, Viviana Rodriguez Rojas en vijfde rijdster Stephanie Herpers voegen ook Demi Huiden en Arianna Pruisscher zich bij het team dat in de investeringsmaatschappij van eigenaar Alexander Egberink haar titelsponsor gevonden heeft.

De contracten met de sponsor, de rijders en de ploeg werden eind april getekend in de schaatswinkel van Ruud Aerts. De voormalig natuurijsspecialist is de ploegleider van het team wat Jan Bertens als teammanager krijgt. "In amper 3 maanden tijd hebben wij een prachtig team neergezet met vijf talentvolle rijdsters." laat Bertens trots weten. Naast de al eerder vastgelegde Merel Bertens, Viviana Rodriguez Rojas en vijfde rijdster Stephanie Herpers zijn dat Demi Huiden die overkomt van Beyond, waar zijn afgelopen seizoen vijfde rijdster was, en de van Forte Development afkomstige Arianna Pruisscher.

In de organisatie achter dit team zit ook Alexander Egberink. "Hij is als eigenaar van IBR Investments ook nauw betrokken bij dit fantastische schaatsteam." aldus Jan Bertens. "Ook de eerste gezamenlijke trainingen zitten erop. Nog niet helemaal compleet want Demi is nog herstellende van haar blessure. Demi is tijdens een skeelerwedstrijd hard gevallen en heeft daarbij een hersenschudding opgelopen. Het gaat gelukkig beter en wij hopen dat zij er weer heel snel bij is"

Bekijk ook:

Nieuw zuidelijk damesteam Ruud Aerts krijgt vorm met Viviana Rodriguez en Merel Bertens (22 maart 2018)