Schaatspeloton.nl - Nieuws - Noord-Hollandse dames beginnen voor zichzelf met steun van Blue Dune

Noord-Hollandse dames beginnen voor zichzelf met steun van Blue Dune

geplaatst donderdag 31 mei 2018 om 23:00:07 op Schaatspeloton.nl

Floor Besteman is een van de vijf dames in de nieuw opgezette ploeg. Net zoals afgelopen seizoen zal zij weer met Blue Dune op haar pak rondrijden.

Floor Besteman is een van de vijf dames in de nieuw opgezette ploeg. Net zoals afgelopen seizoen zal zij weer met Blue Dune op haar pak rondrijden. (bron: Schaatspeloton.nl)

Komend seizoen verschijnen Danielle Ootes, Marieke van Ede, Moniek van Linden, Floor Besteman en vijfde rijdster Roos Tabak onder de naam Blue Dune op het ijs. De vijf rijdsters staan zelf aan de wieg van de nieuw opgezette ploeg. Van Linden, Besteman en Tabak vertrokken na het seizoen bij BlueDune/RekenService en ziet hoofdsponsor Blue Dune met hun meekomen naar de ploeg waar ook Ootes en Van Ede, die vorig seizoen nog voor het inmiddels gestopte ACE/Artecef uitkwamen, onderdak vinden.

Textieldrukbedrijf Blue Dune uit Heiloo zal dus als hoofdsponsor actief zijn. Daarmee zal het voor het vijfde jaar op rij een dames marathonploeg sponsoren. Naast de hoofdsponsor Blue Dune beschikt het team over een aantal subsponsoren waaronder Bouwpartners, Bakkum Elektrotechniek, FortySix Sports en De Kaasopslag Alkmaar. De sportvoeding wordt door Banierhuis uit Houten voorzien.

Het vijftal rijdsters regelt en organiseert alles rond de ploeg zelf en geven aan allemaal super gemotiveerd te zijn om met elkaar iets moois neer te zetten. Geinteresseerden die op de hoogte willen blijven van de prestaties van Team Blue Dune kunnen hen volgens via de Instagrampagina en facebookpagina teambluedune. Voor vragen of sponsoring kan gemaild worden naar teambluedune@gmail.com.