Schaatspeloton.nl - Nieuws - Sjors van der Meer maakt Stehmann compleet

Sjors van der Meer maakt Stehmann compleet

geplaatst woensdag 7 maart 2018 om 19:47:21 op Schaatspeloton.nl

Team Stehmann, dat volgend seizoen haar rentree maakt op het hoogste niveau, heeft zich versterkt met Sjors van der Meer. Het 21-jarige talent uit Boskoop kwam afgelopen jaar nog in de Beloftedivisie uit voor Team Groenehartsport.nl. Van der Meer is na Danny Stam, Jesse Vriend en Robert van Dalen de vierde rijder die zich aan het Topdivisie-avontuur van Stehmann verbindt. Het team van ploegleider Mario Donker voelt zich daarmee compleet.

De nieuwste en laatste aanwinst is volgens een enthousiaste ploegleider Mario Donker een ideale toevoeging aan de opleidingsploeg van de hoofdsponsor uit Zaltbommel: "We volgen Sjors al sinds de Weissensee en hij heeft dit seizoen laten zien dat hij de wedstrijden in de Topdivisie goed verteert. Hij kan het niveau aan en heeft in ieder geval talent genoeg. we zijn enorm blij dat we het team met Sjors erbij helemaal compleet hebben. Nu kunnen we ons gaan voorbereiden op het komende seizoen. Da’s mooi."

Daarin zal Team Stehmann, dat naast Van der Meer wordt vertegenwoordigd door Danny Stam (Sprang-Capelle), Jesse Vriend (Hoogkarspel) en Robert van Dalen (Giessen), overigens met een nieuwe naamsponsor gaan aantreden. Donker kan een grote glimlach niet onderdrukken, maar wil het nieuws over Team Stehmann/... nog even onder de pet houden: "We hebben een prachtige sponsor weten te strikken, die zowel nationaal als internationaal bekend is. Ze maken hun debuut in het sponsoren van de (marathon)schaatssport, terwijl ze daar wel onlosmakelijk aan verbonden zijn. Ik kan het eigenlijk zelf nog niet geloven, maar meer kan ik echt nog niet zeggen", glundert de ploegleider uit Ammerzoden trots.