Schaatspeloton.nl - Nieuws - Robert van Dalen keert bij Stehmann terug in Topdivisie

Robert van Dalen keert bij Stehmann terug in Topdivisie

geplaatst donderdag 22 februari 2018 om 11:01:18 op Schaatspeloton.nl

Na een jaar afwezigheid in het marathonschaatsen, maakt Robert van Dalen volgend seizoen zijn rentree.

Na een jaar afwezigheid in het marathonschaatsen, maakt Robert van Dalen volgend seizoen zijn rentree. (bron: Schaatspeloton.nl)

Na een jaar afwezigheid in het marathonschaatsen, maakt Robert van Dalen volgend seizoen zijn rentree. Hij zal in de Topdivisie de kleuren van Team Stehmann gaan verdedigen. De 31-jarige Andelnaar die eerder op het hoogste niveau uitkwam voor Team Brabant, Team Snelle Jelle en Team De Haan Westerhoff, stopte vorige zomer met schaatsen in competitieverband. Toch keert hij na een jaar alweer terug in het peloton, in dienst van opleidingsploeg Team Stehmann.

Van Dalen is na Hoogkarspelaar Jesse Vriend en Danny Stam uit Sprang-Capelle de derde rijder die voor komend seizoen is vastgelegd. Dit tot grote blijdschap van ploegleider Mario Donker: “We zijn enorm blij dat we Robert erbij hebben kunnen halen voor komend seizoen. Hij is er dan wel een jaar uit geweest, maar het is echt een routinier en dat is voor de jongere jongens heel belangrijk. We moeten immers niet uit het oog verliezen dat we een opleidingsploeg zijn."

De komende tijd zal bekend worden gemaakt wie volgend seizoen de vierde en eventueel vijfde Team Stehmann-rijder zal zijn.

Bekijk ook:

Robert van Dalen